Wat is de Camping Pas?


Het is een klantenkaart voor kampeerders, waarmee u kunt profiteren van een uitzonderlijk tarief van € 15 per nacht, inclusief :

  • Een kampeerplaats voor een tent OF camper OF caravan OF vouwwagen
  • 2 personen
  • 1 auto
  • Elektriciteit
  • Geen dossierkosten!
De Camping Pas kost € 10 en is 2 jaar geldig. Met deze kaart profiteert u met of zonder reservering van het tarief € 15 per nacht op alle Capfun campings, met uitzondering van Donjon de Lars, Oursière, Plan du fernuy, St Colomban, Pineda, Les Ondines, Arbois du castellet, Teorix, Pachacaïd, Domaine du Zephir, Domaine de Maël, Dauphins Bleus, Parc et Plage, Aubrèdes, Plan du Fernuy, Les Chenes, Lila, Ile des Pêcheurs, Fleur de Camargue, Feerix, Ecureuils, Paillotte, Paris Roussillon, Sud Land, Escorial en partnercampings.

De prijs is exclusief toeristenbelasting. Geldig vanaf de opening van de campings tot en met 28/06/2019 en vanaf 31/08/2019 tot de sluiting van de campings - onder voorbehoud van beschikbaarheid.

De Camping Pas is verkrijgbaar bij de receptie van alle Capfun campings die deelnemen.
Voor camping Le Sagittaire : met administratiekosten.

Deze aanbieding is niet geldig voor de Top Presta kampeerplaatsen. Aanbod niet geldig in combinatie met andere promoties. De kaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar