Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement dordogne
Welkom in de Dordogne, een van de juweeltjes van Frankrijk, waar geschiedenis, natuur en gastronomie samenkomen om bezoekers van alle leeftijden een unieke ervaring te bieden. Als u op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie in deze regio, zijn hier de vijf plaatsen die u niet mag missen, allemaal op minder dan 30 minuten van de campings Capfun: Camping Hauts de Ratebout in Ste Foy De Belves, Camping Moulinal in Biron en Camping Palombière in Sarlat.

De tuinen van Marqueyssac, op slechts 10 minuten van Camping Hauts de Ratebout, zijn een uitzonderlijke locatie met een prachtig uitzicht over de Dordogne-vallei. Deze romantische tuinen met kronkelige paden, gesnoeide cipressen en buxus sculpturen zijn perfect voor een rustige wandeling en een romantische pauze.

Het kasteel van Biron is een onmisbaar historisch monument in de regio, op slechts 5 minuten van Camping Moulinal. Deze middeleeuwse vesting uit de 12e eeuw is opmerkelijk vanwege zijn achthoekige toren en muurschilderingen. Bezoekers kunnen de vele kamers verkennen en genieten van het spectaculaire uitzicht op het omringende platteland.

De grotten van Lascaux zijn een belangrijke prehistorische locatie in de regio. De beroemde rotsschilderingen dateren uit meer dan 17.000 jaar geleden en tonen dieren zoals bizons, paarden en herten. Bezoekers kunnen de grotten verkennen en meer te weten komen over de fascinerende geschiedenis van de regio op slechts 30 minuten van Camping Palombière.

Het kasteel van Beynac, op enkele minuten van Camping Hauts de Ratebout, is een van de indrukwekkendste kastelen in de regio. Deze middeleeuwse vesting uit de 13e eeuw was het toneel van vele historische veldslagen en is vandaag de dag geopend voor bezoekers die de vele kamers kunnen verkennen en kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht op de Dordogne-vallei.

La Roque-Gageac is een charmant dorpje dat bovenop een klif aan de oevers van de Dordogne ligt. Met zijn gouden stenen huizen, smalle straatjes en weelderige tuinen is dit dorpje een echt juweeltje van de regio, op 20 minuten van Camping Moulinal. Bezoekers kunnen langs de rivier wandelen en genieten van het schilderachtige landschap.

Tot slot staat de Dordogne ook bekend om zijn culinaire specialiteiten. U kunt de regio niet verlaten zonder de beroemde lokale eenden- of ganzenlever geproefd te hebben. De zwarte truffels uit de Périgord zijn ook een favoriet gerecht, net als de eekhoorntjesbrood, wilde champignons die groeien in de omliggende bossen. De noten uit de regio, bijzonder smakelijk, worden gebruikt om walnotenolie en walnotentaarten te produceren. Ten slotte is de rode wijn uit Bergerac, lokaal geproduceerd, de perfecte keuze om uw maaltijden te begeleiden.


Onze campings in Dordogne

Camping La Chataigneraie

AquitaniŽ - Dordogne
Camping La Chataigneraie, Camping AquitaniŽ

Chalet TV 4pers.
Vanaf
614.25 per week
Camping Linotte

AquitaniŽ - Dordogne
Camping Linotte, Camping AquitaniŽ

Callisto 4 personen
Vanaf
563.5 per week
Camping Beau Rivage

AquitaniŽ - Dordogne
Camping Beau Rivage, Camping AquitaniŽ

Indy TV 4 personen
Vanaf
635 per week
Camping Moulin du Roch

AquitaniŽ - Dordogne
Camping Moulin du Roch, Camping AquitaniŽ

Resort TV 6 personen
Vanaf
761.6 per week
moyenne 8.3 Les Hauts de Ratebout

AquitaniŽ - Dordogne
Les Hauts de Ratebout, Camping AquitaniŽ
Sun 4/6 personen
Vanaf
952 per week

In het hart van een streek die bekend staat om haar historisch erfgoed biedt Le Domaine des Hauts de Ratebout een uitzonderlijke omgeving voor uw vakantie: natuur, cultuur en sport ontmoeten elkaar hier!

moyenne 9 Camping Le Moulinal

AquitaniŽ - Dordogne
Camping Le Moulinal, Camping AquitaniŽ
Resort Top Presta 6/8 personen
Vanaf
1344 per week

In het hart van de Dordogne verwelkomt camping Le Moulinal u en uw familie in een landelijke omgeving aan de rand van een vijver.

Camping PalombiŤre

AquitaniŽ - Dordogne
Camping PalombiŤre, Camping AquitaniŽ

Habana Top Presta 4 personen
Vanaf
1449 per week

5-sterrencamping, op slechts 10 minuten van de stad Sarlat, een stad die meer dan 1000 jaar geleden rond een benedictijnenabdij werd gebouwd. In de Dordogne herbergt Sarlat 66 geklasseerde monumenten.

Camping Les Granges

AquitaniŽ - Dordogne
Camping Les Granges, Camping AquitaniŽ

Habana Top Presta 4 personen
Vanaf
945 per week


Version de la page en cache du 20/07/2024 17:03:12