Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings

Zoek je een leuke camping in Overijssel? De twee mooiste 5 sterrencampings in Overijssel boek je bij Capfun!
Op zoek naar een vijfsterren camping in Overijssel?
In Overijssel liggen twee Capfun 5 sterren campings. Als jullie een luxe familievakantie zoeken, Zijn jullie hier aan het juiste adres. Op deze vakantieparken is het genieten voor jong en oud. Ook de omgeving van beide campings is de moeite waard. Ze zijn gelegen in een natuurrijke omgeving.  Jullie lopen zo vanaf de camping het bos in.

Wat Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh uniek maakt, is dat jullie je op een camping aan zee wanen. Een strandvakantie op deze ANWB-camping in Overijssel. Hoe bijzonder is dat?

Op Capfun de Sprookjescamping lopen tien eigen sprookjesfiguren rond. Zij zorgen voor een magische beleving tijdens een onbezorgde vakantie. Op deze Capfun camping Overijssel is er elke dag animatie voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. Ook kunnen kinderen met hun ouders genieten van elke avond een bijzonder avontuur van de sprookjesfiguren in het theater.

Waterplezier op de Capfun camping Overijssel
Op Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh is er volop waterpret. Een heerlijke plek voor kinderen om lekker te spelen en spetteren in de vele waterfaciliteiten. Er is ten eerste een grote recreatieplas van 5 hectare groot met een mooi wit zandstrand! In deze plas zijn 6 waterglijbanen waaronder de fantastische Spacebowl, Double-slide en de Tubby Splash, een super coole glijbaan waar je met een band vanaf kan glijden! Elke zomer, maar ook weer in de schoolvakantie 2021, is er in de recreatieplas een aquapark. Voor kinderen van alle leeftijden een geweldige uitdaging. Ook op een regenachtige dag kunt u bij het Stoetenslagh genieten van waterpret in het overdekte zwembad in strandthema met een heus kiezelstrand. Er worden daar ook beach activiteiten georganiseerd.

Op Capfun De Sprookjescamping is er een indoor zwembad met Hannah’s kasteel en heeft een groot watertoestel met buizen, bubbels en een spannende glijbaan. Ook is er op de camping een buitenbad voor de ‘grote’ kinderen. In de zwembaden is overal rekening gehouden met de allerkleinsten. Niet alleen is het water verwarmd, ook de diepte van het peuterbad is maximaal 30 cm zodat er ook met baby’s veilig gezwommen kan worden.

Onze faciliteiten op een rijtje

Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh
Alle Capfun campings in Nederland hebben animatie, voldoende speelmogelijkheden in de vorm van speeltuinen met speeltoestellen die bij kinderen tot de verbeelding spreken. Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh is de camping in Overijssel met een enorm aanbod aan speelmogelijkheden. Zo staat er bij de recreatieplas een imposant speelkasteel van Carabouille, op elk veld een speeltuintje voor de kinderen, zijn er twee bowlingbanen en twee indoor handboogschietbanen.
De horeca is ook zeer uitgebreid met:
  • Een snackbar voor de snelle hap
  • Een restaurant met heerlijke gerechten
  • Een ijscorner met softijs, schepijs, verpakt ijs en smoothies
  • Prachtig terras aan het water met uitzicht over het strandbad en het zwembad
  • Happy Fun Beach voor feesten en partijen, animatie en heerlijke tosti’s en pizzapunten
Capfun De Sprookjescamping
De horeca op deze kindercamping in Overijssel is zeer uitgebreid. De camping heeft de Kasteelkeuken (het restaurant), het domein van Kabor de Kabouter met een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Verder is er een Eeterij voor snacks als patat, pizza en pannenkoeken. Alles staat in het teken van de kinderen, dus speciaal voor hen is er ook een kinderbuffet.
Een theater fungeert als animatieruimte en ook worden hier dagelijkse professionele theatershows vertoond. Genieten voor de kleinsten met een hoofdletter G. Voor het theater vinden jullie een grote speeltuin en op bijna alle velden een speeltuintje met zandbak.

Avonturen beleven en vrienden maken
Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh is uitermate geschikt voor een familievakantie met kinderen in diverse leeftijden. Voor de kleine kinderen veel speelplezier, maar ook voor jongeren.
Op vakantie willen tieners vooral met andere tieners ‘chillen’. De camping is een prima plek om nieuwe vrienden te maken. Daarvoor is de speciale ‘Box’ op deze camping in Overijssel in het leven geroepen. In deze ruimte vinden de jongeren loungebanken, muziek met videoclips op een beamer, disco in de avonduren, een frisdrankautomaat en dartborden.
Nieuwe vrienden maken was nog nooit zo makkelijk als op deze camping Overijssel.

De faciliteiten op de andere Capfun camping in Overijssel, Sprookjescamping, zijn zoals de naam al zegt in sprookjesthema. Deze unieke camping met animatie is bijzonder om zijn eigen sprookje met Hannah de Heldhaftige die met haar sprookjesvrienden vele avonturen beleeft op het ‘mooiste plekje’, zoals de camping in Overijssel ook wel genoemd wordt. In de animatie zijn vier leeftijdsgroepen, waarbij de activiteiten op die leeftijd worden georganiseerd. De Magische Elfjes zijn van 0 tot 3 jaar, De Ondeugende Beren van 4 tot 5 jaar, De Stoere Draken van 6 tot 7 jaar en de Buddy’s van 8 tot 10 jaar. Willen jullie niet naar het buitenland, maar wel het idee hebben dat jullie in een andere wereld zijn beland. Kom dan naar de magische wereld van Capfun De Sprookjescamping. De sprookjesvrienden hebben ook nooit genoeg vrienden!

Liever een wat rustigere camping bezoeken?
Dan hebben we Capfun Vlinderloo bij Enschede, Capfun De Belten in Rheeze, Capfun Heino en Capfun Eikenhof. Ieder van deze campings heeft zijn eigen charme en ligt in een prachtige omgeving

Wat is er te doen buiten de campings in Overijssel?
Op de vakantieparken in Overijssel is van alles te beleven. Jullie hoeven de camping helemaal niet te verlaten.
Toch is er in de buurt van deze vakantieparken ook genoeg te beleven. Doe jullie kinderen een plezier met een bezoekje aan Wildlands Adventure Zoo of Attractiepark Slagharen. De natuurlijke omgeving vraagt ook om een nadere kennismaking. Het Vechtdal is prachtig en kan te voet, op de fiets of zelfs te paard worden ontdekt. Huur een fiets bij de camping en ga er lekker op uit.
Er zijn voldoende leuke uitjes te ondernemen in de provincie Overijssel!

Glamping, chalet of een vakantiehuis op jullie camping in Overijssel
Op de Capfun camping in Overijssel kunnen jullie je tent, caravan of camper neerzetten op een van onze groene kampeerplaatsen. Maar als jullie wat meer comfort tijdens jullie familievakantie zoeken, kunnen jullie natuurlijk ook één van de accommodaties kiezen. Het aanbod van accommodaties is zeer uitgebreid. Gaan jullie voor een vakantiehuis, een van de chalets of toch voor een glamping accommodatie? Bekijk de diverse mogelijkheden.
Kom genieten van een familievakantie waarvan jullie altijd al droomden. Kom kamperen in Overijssel!

Tip!
Camping met privé sanitair in Overijssel
Bij Capfun het Stoetenslagh heeft u de mogelijkheid een kampeerplaats met privé sanitair te boeken. Zo is jullie sanitair altijd beschikbaar en hoeven jullie  deze niet te delen met andere gasten. Zo hoeven jullie op deze camping met privé sanitair nooit meer in de rij te staan voor de douches, wat een comfort!

Onze campings in Overijssel

moyenne 8 Camping Vlinderloo

Overijssel
Camping Vlinderloo, Camping Overijssel
Waterchalet TV 2 pers
Vanaf
168 per week

De perfecte combinatie van stad en natuur

moyenne 8.3 Camping De Belten

Overijssel
Camping De Belten, Camping Overijssel
Habana Top TV 4 personen
Vanaf
217 per week

Beleef een geweldige vakantie in de natuur.

moyenne 8.5 Camping De Eikenhof

Overijssel
Camping De Eikenhof, Camping Overijssel
Comfort 8 personen
Vanaf
223 per week

Gelegen op 15 kilometer van Giethoorn, en direct naast het mooie Nationaal Park de Weerribben

moyenne 8.8 Camping Sprookjescamping

Overijssel
Camping Sprookjescamping, Camping Overijssel
Mobile home TV 4 personen
Vanaf
315 per week

Beleef een magische vakantie met de hele familie waar kinderen vrijuit kunnen spelen. 

moyenne 8.8 Camping Stoetenslagh

Overijssel
Camping Stoetenslagh, Camping Overijssel
Habana Top Presta 4 personen
Vanaf
336 per week

Beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel

moyenne 8.2 Camping Heino

Overijssel
Camping Heino, Camping Overijssel
Mobile Home TV 4 personen
Vanaf
168 per week


Version de la page en cache du 22/05/2024 12:58:19