Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings

Campings in Drenthe
Zijn jullie op zoek naar een 5-sterren camping in Drenthe? Drenthe is de provincie van hunebedden en eindeloze wandel- en fietspaden. Natuurliefhebbers kunnen zich uren vermaken met het verkennen van de prachtige nationale parken (Drenthe heeft er drie!). Behoefte aan meer actie? Kies voor fantastische activiteiten als mountainbiken of een bezoekje aan het circuit van Assen. Drenthe beschikt ook over één van de bekendste (en misschien wel leukste...) dierentuinen in Nederland: Wildlands Adventure Zoo bij Emmen. Onze ANWB 5-sterren camping in Midden-Drenthe, Vakantiepark De Fruithof, ligt daar heel dichtbij!

Vakantiepark de Fruithof is niet voor niets genomineerde voor ANWB camping van het jaar 2024!

Waterplezier op de Capfun camping in Drenthe
Capfun campings staan bekend om hun waterpret voor jong en oud. Dat is dan ook goed te zien bij Vakantiepark Capfun De Fruithof, de leukste camping met een overdekt zwembad in Drenthe!
Jullie kunnen tijdens de vakantie met kinderen genieten van de heerlijke zwemplas, een overdekt zwembad en de Spacebowl glijbaan met Double-slide! Durf jij hiervan af? Dat is nog eens spectaculair! Ook de allerkleinsten kunnen spetteren in een heerlijk verwarmd peuterbad met waterspeeltuin. Het overdekte zwembad is niet alleen een groot binnenzwembad. Als het mooi weer is, doen we het dak open en kunnen jullie heerlijk genieten van de zon. 

Onze faciliteiten op een rijtje
Op De Fruithof is het goed toeven op 5-sterren niveau. Dat kunnen jullie dan ook merken aan alle faciliteiten die te vinden zijn. Spelen in de uitdagende indoor speeltuin. Kinderen kunnen lopen over de touwbrug, klimmen en klauteren en glijden van de glijbaan. De camping biedt daarnaast ook voldoende animatie. In de schoolvakantie, maar ook in diverse weekenden in het voorseizoen worden er leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. 
In het restaurant en de snackbar kunnen jullie genieten van heerlijk eten. Er kan zowel lunch als diner worden genuttigd. Ook kunnen jullie er altijd terecht voor de snelle smakelijke snack. Afhalen kan natuurlijk ook! Het restaurant heeft een gezellig buitenterras en kijkt uit op het waterpark.

Wat is er te doen buiten de camping in Drenthe?
Wandelen en fietsen kan nergens beter dan in Drenthe. De provincie wordt niet voor niets de 5-sterren fietsprovincie van Nederland genoemd met de 1700 kilometer aan fietspaden. Uitgestrekte bossen, heidevlakten en zandverstuivingen en de bijzondere hunebedden; allemaal prachtige dingen die Drenthe kenmerken. Bezoek ook de Hunnebedden, waar Drenthe bekend om staat!

Welke accommodaties kunnen jullie vinden op de camping in Drenthe?
Of jullie nu met jullie eigen tent, caravan of camper komen of een accommodatie wilt huren. Wat betreft accommodaties is er een ruim aanbod van chalets en stacaravans. Er is altijd wel een geschikte accommodatie voor jullie te vinden op dé leukste camping van Drenthe.

Willen jullie van een onbezorgde vakantie genieten?  Reserveer dan direct jullie familievakantie in Drenthe op Vakantiepark Capfun De Fruithof.

Onze campings in Drenthe

moyenne 8.8 Camping Fruithof

Drenthe
Camping Fruithof, Camping Drenthe
Habana Top TV 4 personen
Vanaf
322 per week

Gelegen in het mooie Drenthe vlakbij de bekende dierentuin in EmmenVersion de la page en cache du 20/07/2024 18:01:11