Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings

Campings in Drenthe
Zijn jullie op zoek naar een 5 sterren camping in Drenthe? Drenthe is de provincie van hunebedden en eindeloze wandel- en fietspaden. Natuurliefhebbers kunnen zich uren vermaken met het verkennen van de prachtige nationale parken (Drenthe heeft er drie!). Behoefte aan meer actie? Kies voor fantastische activiteiten als mountainbiken of een bezoekje aan het circuit van Assen. Drenthe beschikt ook over één van de bekendste (en misschien wel leukste...) dierentuinen in Nederland: Wildlands Adventure Zoo bij Emmen. Onze ANWB-camping in Midden-Drenthe, Vakantiepark De Fruithof, ligt daar heel dichtbij!

Waterplezier op de Capfun campings in Drenthe
Capfun campings staan bekend om hun waterpret voor jong en oud. Dat is dan ook goed te zien bij Vakantiepark Capfun De Fruithof. De leukste camping met een overdekt zwembad in Drenthe is Camping Capfun de Fruithof.
Jullie kunnen tijdens de vakantie met kinderen genieten van de heerlijke zwemplas, een overdekt zwembad. Nieuw is de Spacebowl glijbaan met Double-slide! Durf jij hiervan af? Dat is nog eens spectaculair! Ook de allerkleinsten kunnen spetteren in een heerlijk verwarmd peuterbad met waterspeeltuin. Het overdekte zwembad is niet alleen een groot binnenzwembad. Als het mooi weer is, doen we het dak open en kunnen jullie heerlijk genieten van de zon. Rondom het binnen- en buiten zwembad is een ligweide met relaxstoelen.

Onze faciliteiten op een rijtje
Op het Vakantiepark Capfun De Fruithof is het goed toeven op 5 sterren niveau. Dar kunnen jullie dan ook merken aan alle faciliteiten die te vinden zijn op deze camping Drenthe.
Urenlang spelen in de nieuwe uitdagende indoor speeltuin. Ze kunnen lopen over de touwbrug, klimmen en klauteren en glijden van de glijbaan. Heerlijk voor de ouders om even te kunnen relaxen terwijl de kinderen zich vermaken.
De camping in Drenthe biedt daarnaast ook voldoende animatie. In de schoolvakantie, maar ook in diverse weekenden in het voorseizoen organiseren Carabouille, Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter leuke activiteiten voor jong en oud. Voorbeelden zijn een vossenjacht, playbackshow, knutselen en meedoen met de Frits-beat, een spooktocht en sprookjestocht.
In het restaurant en de snackbar op deze mooie camping in Drenthe kunnen jullie genieten van heerlijk eten. Er kan zowel lunch als diner worden genuttigd. Ook kunnen jullie er altijd terecht voor de snelle smakelijke snack. Afhalen kan natuurlijk ook! Het restaurant heeft een gezellig buitenterras en kijkt uit op het zwembad en peuterbadje.

Wat is er te doen buiten de camping in Drenthe?
Kamperen op De Fruithof is heerlijk, zeker op deze natuurcamping Drenthe. Het vakantiepark is gelegen aan de grens van het prachtige Valtherbos. Wandelen en fietsen kan nergens beter dan in Drenthe. De provincie wordt niet voor niets de 5-sterren fietsprovincie van Nederland genoemd met haar 1700 kilometer aan fietspaden. Uitgestrekte bossen, heidevlakten en zandverstuivingen en de bijzondere hunebedden; allemaal prachtige dingen die Drenthe kenmerken.

Welke accommodaties kunnen jullie vinden op de camping in Drenthe?
Of jullie nu met jullie eigen tent, caravan of camper komen of een accommodatie wilt huren. Het aanbod van accommodaties op deze camping varieert van chalets, villatententen, huisjes tot recreatiewoningen en de kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. Er is altijd wel een geschikte accommodatie voor jullie te vinden op dé leukste camping van Drenthe.
Wat het Vakantiepark Capfun De Fruithof zo bijzonder maakt is dat jullie hier met groepen en caravanclubs kunnen kamperen. In het voor- en naseizoen is het mogelijk om op onze ruime kampeervelden te kamperen en met maximaal 50 caravans bij elkaar te staan.
Willen jullie van een onbezorgde vakantie genieten?  Reserveer dan direct jullie  familievakantie in Drenthe op Vakantiepark Capfun De Fruithof.

Onze campings in Drenthe

moyenne 8.8 Camping Fruithof

Drenthe
  • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 1
  • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 2
  • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 3
  • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 4
  • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 5
  • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 6
Chalet TV 4 personen
Vanaf
€ 254 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug

Version de la page en cache du 18/01/2022 18:06:13