Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings

Campings in Flevoland

Nergens wordt je zo verrast als in Flevoland. Een nieuw stukje Nederland dat vroeger alleen maar water was en waar we nu mogen genieten! Flevoland staat bekend om de architectuur en stedenbouw en is bovendien gezegend met bijzondere, uitgestrekte natuurgebieden. Wil je hier ook van genieten? Dan ben je bij Camping Erkemederstrand aan het juiste adres!

Waterplezier op de Capfun camping in Flevoland
Capfun campings staan bekend om hun waterpret voor jong en oud. Zo geniet je bij Capfun Erkemederstrand van een echte strandvakantie. De camping ligt namelijk aan het langste strand van Flevoland. 
Wisten jullie dat er zowel een honden- als hondenvrij strandgedeelte is? Neem je trouwe viervoeter dus mee naar Camping Erkemederstrand!

Onze faciliteiten op een rijtje
Op Erkemederstrand is het goed vertoeven. Dat kunnen jullie dan ook merken aan alle faciliteiten die te vinden zijn. Het Erkemederstrand een echte kindercamping me allerlei speeltuinen en activiteiten. Ontdek het speelbos en de kinderboerderij. Op camping Erkemederstrand vind je een midgetgolf, tafeltennistafel, tafelvoetbal en een airtrampoline. Tevens is er nabij de camping een fantastisch mountainbikeparcours!
 
 
Natuurparken en wandelroutes
Capfun Erkemederstrand ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door bossen, polders en het Veluwemeer. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die je door deze mooie landschappen leiden. Het Horsterwold, het grootste loofbos van West-Europa, is een populaire plek voor natuurliefhebbers en biedt tal van wandel- en fietspaden.
 
Veluwemeer
Voor watersportliefhebbers is het Veluwemeer een paradijs. Je kunt hier zeilen, windsurfen, kanoën, en nog veel meer. Ook zijn er verschillende stranden langs het meer waar je kunt zonnebaden en zwemmen in de zomermaanden

Walibi Holland
Walibi Holland, gelegen in Biddinghuizen, biedt een leuke mix van achtbanen en attracties voor sensatiezoekers van alle leeftijden! Een attractiepark voor het hele gezin, en vlakbij capfun Erkemederstrand

Dolfinarium
Het Dolfinarium in Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, waar jullie kunnen genieten van adembenemende shows en educatieve programma's die de schoonheid van het zeeleven laten zien!
 
 
 
 
 
 
Kortom, of je nu houdt van natuur, watersport, cultuur of recreatie, in de provincie is er voor ieder wat wils te vinden.

Onze campings in Flevoland

moyenne 8.1 Camping Erkemederstrand

Flevoland
Camping Erkemederstrand, Camping Flevoland
Habana Top TV 4 personen
Vanaf
197.4 per week


Version de la page en cache du 20/04/2024 05:47:57