Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings

Campings in Flevoland

Nergens wordt je zo verrast als in Flevoland. Een nieuw stukje Nederland dat vroeger alleen maar water was en waar we nu mogen genieten! Flevoland staat bekend om de architectuur en stedenbouw en is bovendien gezegend met bijzondere, uitgestrekte natuurgebieden. Wil je hier ook van genieten? Dan ben je bij Camping Erkemederstrand aan het juiste adres!

Waterplezier op de Capfun camping in Flevoland
Capfun campings staan bekend om hun waterpret voor jong en oud. Zo geniet je bij Capfun Erkemederstrand van een echte strandvakantie. De camping ligt namelijk aan het langste strand van Flevoland. 
Wisten jullie dat er zowel een honden- als hondenvrij strandgedeelte is? Neem je trouwe viervoeter dus mee naar Camping Erkemederstrand!

Onze faciliteiten op een rijtje
Op Erkemederstrand is het goed vertoeven. Dat kunnen jullie dan ook merken aan alle faciliteiten die te vinden zijn. Het Erkemederstrand een echte kindercamping me allerlei speeltuinen en activiteiten. Ontdek het speelbos en de kinderboerderij. Op camping Erkemederstrand vind je een midgetgolf, tafeltennistafel, tafelvoetbal en een airtrampoline. Tevens is er nabij de camping een fantastisch mountainbikeparcours!

Onze campings in Flevoland

Camping Erkemederstrand

Flevoland
  • Camping Erkemederstrand, Camping Flevoland - 1
  • Camping Erkemederstrand, Camping Flevoland - 2
  • Camping Erkemederstrand, Camping Flevoland - 3
  • Camping Erkemederstrand, Camping Flevoland - 4
  • Camping Erkemederstrand, Camping Flevoland - 5
  • Camping Erkemederstrand, Camping Flevoland - 6

Habana Top TV 4 personen
Vanaf
261 per week

Version de la page en cache du 07/12/2023 08:04:59