Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings


Camping vlakbij de Duitse grens? Natuurlijk bij Capfun!

Op zoek naar een camping bij de Duitse grens? Meerdere Capfun campings bieden je de mogelijkheid om te genieten van een vakantie vlakbij de Duitse grens. Maak een gezellig uitstapje naar ons buurland vanaf de camping aan de Duitse grens. Voor een weekendje weg, een weekje kamperen in de zomer of een gezellige huuraccommodatie voor het hele gezin? Alles is mogelijk op een Capfun camping vlakbij de Duitse grens.

 

Wat vinden jullie op de campings vlakbij de Duitse grens?

 

Bijzondere themacampings in Overijssel vlakbij de Duitse grens

Capfun biedt jullie een aantal fantastische 5 sterren ANWB campings vlakbij de grens van Duitsland. Wat dachten jullie van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh. Een strandvakantie zonder zee, maar wel met het vakantiegevoel van een echte strandvakantie. Of beleef een magische vakantie op Capfun de Sprookjescamping vlakbij de Duitse grens in Overijssel.

Beiden vakantieparken in Nederland hebben een hoog voorzieningenniveau en zijn van alle gemakken voorzien.

Capfun de Sprookjescamping is vooral gericht op kinderen van 0 t/m 10 jaar. Het unieke aan deze camping is dat jullie je wanen in een sprookjeswereld met tien echte sprookjesfiguren. Er is elke dag animatie en de camping is voorzien van hoogwaardige faciliteiten, zoals een restaurant, een binnenspeeltuin, een theater en een goed gesorteerde campingwinkel.

 

Wat vinden jullie op de camping vlakbij de Duitse grens?

Vakantiepark Capfun Het Stoetenslag is een heerlijke plek voor kinderen om lekker te spelen en spetteren in de vele waterfaciliteiten. In het midden van de camping is een grote recreatieplas van 5 hectare groot met een mooi wit zandstrand! De waterglijbanen die hierin uitkomen zijn fantastisch Glijbanen als Spacebowl, Double-slide en de Tubby Splash, een glijbaan waar je met een band vanaf kan glijden, zijn echte aanraders voor echte waterratjes! Voor deze groep is er in de zomer ook een aquapark in de reactieplas te vinden. Houd je van uitdagingen? Als je niet buiten kunt zwemmen, is er bij het Stoetenslagh ook waterpret in het overdekte zwembad in strandthema. Naast spetteren kun je er ook allerlei beach activiteiten meedoen.

Capfun De Sprookjescamping heeft zowel binnen- als buiten een waterspeelparadijs. Een indoor zwembad met Hannah’s kasteel. Dit binnenbad is voorzien van een groot watertoestel met buizen, bubbels en een spannende glijbaan. Ook is er op de camping een buitenbad voor de ‘grote’ kinderen. Zowel binnen als buiten is rekening gehouden met de allerkleinsten. Niet alleen is het water verwarmd, ook de diepte van het peuterbad is maximaal 30 cm zodat er ook met baby’s veilig gezwommen kan worden.

Op Vakantiepark Capfun Het Eibernest is het een groot feest in de zwembaden. Spelen, spetteren en glijden. De verwarde zwembaden zorgen voor veel plezier bij jong en oud. Terwijl de kinderen lekker zwemmen, kunnen de ouders lekker bijkomen op de ligbedden met uitzicht op het zwembad. 

Vakantiepark Capfun De Fruithof is de in Drenthe gelegen camping vlakbij de Duitse grens. Op deze camping is het spetteren 2.0 uitgevonden. Het zwembaden zijn fantastisch, met binnen een glijbaan van maar liefst 45 meter en buiten 3 waterglijbanen; waaronder de Spacebowl. Je moet wel een flinke daredevil zijn om daar vanaf te gaan. Het binnenbad op deze camping in Drenthe is magisch. Bij mooi weer kan het dak worden open geschoven en kan je genieten van het zonnetje. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Er is namelijk een peuterbad met waterspeelplaats. Vanuit de relaxstoelen kunnen de ouders de kinderen zien spetteren, dus is het voor iedereen vakantie!

Wat is er te doen op camping bij de Duitse grens?

Bij Vakantiepark Het Stoetenslagh is het animatieprogramma gericht op zowel kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar als tieners. Met name in de zomer zijn er volop activiteiten te beleven. Er zijn veel leeftijdsgenoten om mee te spelen en te chillen. Dat maakt de vakantie voor veel kinderen al onvergetelijk. Het Stoetenslagh is een echte tienercamping. Er zijn super coole activiteiten en er is iedere avond disco in de Box! Voorbeelden van activiteiten: Kidsfun knutselen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, Beach games voor 12 t/m 17 jaar.

Bij Capfun De Sprookjescamping zijn de activiteiten gericht op verschillende leeftijdsgroepen die ook een sprookjesachtige naam hebben gekregen. De kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn de Magische Elfjes Club, de 4 en 5 jarigen zijn de Ondeugende Beren, de kinderen in de leeftijd 6 en 7 jaar zijn de Stoere Draken en de grotere kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar zitten in de Buddy Club. Op Capfun De Sprookjescamping is elke dag animatie en aan het einde van de middag ook een professionele theatershow met de avonturen van de sprookjesvrienden die op het vakantiepark in Overijssel wonen.

Vakantiepark Capfun Het Eibernest heeft een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten.

Op de familiecamping De Fruithof is het goed toeven als het gaat om animatie. Er is altijd wat te beleven met Flip, Fleur en Carabouille. Voor de allerkleinsten worden er veel spelletjes en knutselen georganiseerd, zoals spellen met grote luchtkussens en spelletjes met Frits de Fruitkabouter. Er wordt daarnaast ook veel gesport en gespeurd. Theaters en familieshows, filmavonden en disco-avonden zijn ook een onderdeel van het animatieprogramma.

 

Welke accommodaties zijn er aanwezig?

Capfun heeft een enorme keuze aan accommodaties. Zowel voor kleine als grote gezelschappen.
Op Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh is er keuze uit diverse chalets, vakantiehuizen en Lodges. Jullie kunnen er zelfs verblijven met hond.

Op Capfun De Sprookjescamping chalets, vakantiehuisjes, glamping accommodaties en trekkershutten.

Op Vakantiepark Capfun Het Eibernest is er keuze uit diverse chalets en bungalows, van alle gemakken voorzien. 

Wil je een vakantiehuisje huren in Drenthe? Op Vakantiepark Capfun De Fruithof zijn chalets, recreatiewoningen of vakantiehuisjes waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Wat vinden jullie voor bezienswaardigheden over de Duitse grens?

Er zijn in de buurt een aantal pittoreske dorpjes te bezichtigen zoals ,

Tierpark Nordhorn is op ongeveer 30 minuten rijden van de campings in Overijssel. Meppen ligt op ongeveer 45 minuten rijden, Lingen ligt op ongeveer een uur rijden van de vakantieparken in Overijssel bij de grens van Duitsland.

Kasteel Bentheim is de moeite waard om te bezoeken. Het bestaat uit meerdere gebouwen zoals de Kruittoren, Katharinenkerk en Batterijtoren. Jullie kunnen meerdere tentoonstellingen bezoeken, waaronder een koetsententoonstelling. Voor kinderen zijn er speciale rondleidingen. Vleermuis "Fridolin" is de rondleiding voor kinderen t/m 7 jaar. Er is daarnaast een speciale kasteeltour voor kinderen.

 

Natuurlijk genieten bij Vakantiepark Capfun Het Eibernest in Gelderland vlakbij de Duitse grens

In Gelderland vlakbij de Duitse grens ligt Vakantiepark Capfun Het Eibernest, dat erg natuurlijk gelegen is vlakbij de Zwillbrocker Venn.
Als je daar de grens overgaat, vinden jullie een ruim aanbod aan leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van:

 • Tierpark Nordhorn
 • Kasteel Bentheim
 • Wunderland Kalkar
 • Kettelerhof
 • Moviepark Oberhausen

In Vreden kunnen jullie in het voorjaar en zomer flamingo’s spotten in Zwillbrock Biologisch station.

Of jullie nu houden van fietsen of graag wandelen. Het Biologisch Station is een ideaal startpunt.

Een Venn-expert brengt jullie graag naar een uitkijkplatform. Dan ervaren jullie het vogelleven van de Zwillbrocker Venn vanuit een exclusief perspectief. Of ga met de knuffelige flamingo Frieda op pad in het unieke leefgebied van de Zwillbrocker-flamingo's.

Winkelen vlakbij de Duitse grens kunnen jullie het beste in onder andere Vreden, Bocholt, Oberhausen of Münster.

Beleef een heerlijke vakantie vlakbij de Duitse grens op een van de Capfun Campings.

Over de grens beleven jullie de leukste uitjes! Kom kamperen op een van de Capfun campings vlakbij de Duitse grens! Voor een weekendje weg of lang verblijf tijdens de zomervakantie. Er zijn volop mogelijkheden voor een verblijf op een Capfun camping vlakbij Duitsland. 


Dit is de lijst van Onze campings aan de Duitse grens

moyenne 8.8 Camping Fruithof

Drenthe
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 1
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 2
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 3
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 4
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 5
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 6
Chalet TV 4 personen
Vanaf
€ 254 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug
moyenne 8.9 Camping Stoetenslagh

Overijssel
 • Camping Stoetenslagh, Camping Overijssel - 1
 • Camping Stoetenslagh, Camping Overijssel - 2
 • Camping Stoetenslagh, Camping Overijssel - 3
 • Camping Stoetenslagh, Camping Overijssel - 4
 • Camping Stoetenslagh, Camping Overijssel - 5
 • Camping Stoetenslagh, Camping Overijssel - 6
Habana Top Presta 4 personen
Vanaf
€ 339 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug
moyenne 8.6 Camping Eibernest

Gelderland
 • Camping Eibernest, Camping Gelderland - 1
 • Camping Eibernest, Camping Gelderland - 2
 • Camping Eibernest, Camping Gelderland - 3
 • Camping Eibernest, Camping Gelderland - 4
 • Camping Eibernest, Camping Gelderland - 5
 • Camping Eibernest, Camping Gelderland - 6
Bungalow TV 6 personen
Vanaf
€ 237 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug
moyenne 8.8 Camping De Sprookjescamping

Overijssel
 • Camping De Sprookjescamping, Camping Overijssel - 1
 • Camping De Sprookjescamping, Camping Overijssel - 2
 • Camping De Sprookjescamping, Camping Overijssel - 3
 • Camping De Sprookjescamping, Camping Overijssel - 4
 • Camping De Sprookjescamping, Camping Overijssel - 5
 • Camping De Sprookjescamping, Camping Overijssel - 6
Chalet TV 2 personen
Vanaf
€ 392 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug