Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement ardennes
De Ardennen, een prachtige regio gelegen in België en Frankrijk, is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en gastronomen. Met zijn groene landschappen, kronkelende rivieren en dichte bossen biedt de Ardennen een unieke sfeer om te ontspannen en tot rust te komen. Als je van plan bent de Ardennen te bezoeken, zijn hier de 5 mooiste plekken die je niet mag missen, allemaal op minder dan 30 minuten afstand van de campings Capfun Camping Hirondelle in Oteppe, Camping Fort Bedmar in Sint-Gillis-Waas en Camping Pachy in Fosses La Ville:

De Grotten van Han, op slechts 20 minuten van Camping Hirondelle, zijn een must-see in de regio. Bezoekers kunnen de grotten verkennen per trein of te voet en enorme zalen en verbazingwekkende rotsformaties ontdekken.

De Citadel van Dinant biedt een panoramisch uitzicht op de stad en de Maas. Bezoekers kunnen er de geschiedenis van de regio ontdekken en historische kanonnen bewonderen op 30 minuten van Camping Fort Bedmar.

Het Kasteel van Bouillon is een echt juweeltje van de regio. Op 30 minuten van Camping Pachy kunnen bezoekers de ruïnes van het middeleeuwse kasteel verkennen en de fascinerende geschiedenis van de regio ontdekken.

De Hoge Venen zijn een uniek natuurreservaat op slechts 15 minuten van Camping Hirondelle. Bezoekers kunnen er uitzonderlijke flora en fauna ontdekken en een grote verscheidenheid aan wandelpaden.

Het Meer van Gileppe, op 30 minuten van Camping Fort Bedmar, is een onmisbare ontspannings- en recreatieplek. Bezoekers kunnen wandelingen maken rond het meer of watersportactiviteiten zoals zeilen of vissen beoefenen.

Naast de vijf te bezoeken plaatsen is de Ardennen ook beroemd om zijn culinaire specialiteiten. Gerechten zoals Ardense ham, rijsttaart, Luikse wafels en lokale bieren zijn trots van de regio. Lokale markten zijn gevuld met verse en smakelijke producten die de reputatie van de Ardennen op het gebied van gastronomie versterken. De geuren van deze gerechten en producten zullen je doen watertanden en je zin geven om van alles te proeven.
Onze campings in Ardennes

moyenne 7.7 Camping L'hirondelle

Ardennen - ardennes
Camping L'hirondelle, Camping Ardennen
Mini Habana Duo Top TV 3 personen
Vanaf
336 per week

Betoverend domein gebouwd rondom een kasteel uit de 18e eeuw, met een speelterrein en een mooi zwempark met glijbanen in het hart van een beschermd natuurpark.

moyenne 8.4 Camping Fort Bedmar

Ardennen - ardennes
Camping Fort Bedmar, Camping Ardennen
Kids Top TV 5 personen
Vanaf
302 per week

Gelegen in De Klinge in Oost-Vlaanderen

Camping Pachy

Ardennen - ardennes
Camping Pachy, Camping Ardennen

Habana Top TV 4 personen
Vanaf
371 per week


Version de la page en cache du 16/06/2024 06:57:44