Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings


Campings in het Zuiden van Nederland

Op zoek naar een camping in het Zuiden van Nederland? Bij Capfun heb je keuze genoeg! In het Zuiden van Nederland vier je vakantie in Brabant, vlakbij België. Een heerlijke campingvakantie in het Zuiden van Nederland met een bezoekje aan de gezellige Brabantse steden Eindhoven, Den Bosch en Breda. Een weekendje weg, een weekje kamperen in de zomer of een gezellige huuraccommodatie voor het hele gezin? Alles is mogelijk op een Capfun camping in het Zuiden van Nederland.

 

Wat vinden jullie op de campings in Zuid Nederland?

Waterpret is belangrijk op de vakantieparken in Nederland van Capfun.

Op Vakantiepark Capfun Linberg Park is er niet zomaar een zwembad! Er is een compleet waterspeelpark, bestaande uit twee grote baden, een wildwaterbaan, een kleutergedeelte en een afgesloten ondiep peuterbassin. De zwembaden hebben een aangename temperatuur door de opwarming middels zonnepanelen. Er is bij het zwembad een gedeeltelijk overdekt terras waar je kunt genieten van een heerlijk drankje en een stuk gebak.

 

Vakantiepark Capfun Rakelbos beschikt over diverse mogelijkheden om te zwemmen. Een verwarmd openlucht zwembad, een verwarmd openlucht kinderbad en op de camping is ook een recreatievijver van ruim 18.000 m² te vinden. Nieuw in 2020 is de geweldige Spacebowl en double-slide!

 

Is er ook animatie op de campings in Zuid Nederland?

Op de 5-sterren camping Capfun Linberg Park zijn er naast Kids Wonderland, Splash Lagoon en Linny & Berry Adventure Minigolf ook nog andere dagelijkse activiteiten. Elk weekend vanaf Pasen en tijdens het hoogseizoen is er een professioneel recreatieteam aanwezig. Dagelijks zijn er dan leuke activiteiten voor kinderen te beleven, waaronder bijvoorbeeld Linberg Got Talent, een zeskamp, laserschieten en spooktochten.

Op deze kindercamping is er voor peuters en kleuters de Kidsclub. Bij de Kidsclub kunnen de kinderen knutselen, tekenen en daarna lekker meedansen bij de kinderdisco!

Voor volwassenen is er ook volop vertier, zoals muziekavonden en biljart- en darttoernooien. Daarnaast worden er leuke uitjes buiten dit vakantiepark in Zuid Nederland georganiseerd, waaronder wandel- en fietstochten.

 

Vakantiepark Capfun Linberg Park heeft diverse soorten chalets; van chalets speciaal voor kids tot chalets met overdekte veranda. Glamping is mogelijk in de Glamping Lodge TV 4/6 pers. Zelfs op vakantie met de hond is op deze camping in Zuid Nederland mogelijk in een accommodatie.

Op Vakantiepark Capfun Rakelbos is het mogelijk om een prachtig chalet of stacaravan te huren. Deze variëren van een 4-persoons chalet met overdekte veranda tot een 6-persoons comfortabele stacaravan.

 

Wat is er te doen in de buurt van de campings in Zuid Nederland?

Vakantiepark Capfun Linberg Park is een zeer centraal gelegen camping in Zuid Nederland, gelegen tussen de steden Breda en Tilburg. Als je al eens in de binnenstad van Breda of Tilburg bent geweest, dan weet je dat het er erg gezellig is met een leuk winkelaanbod en diverse restaurantjes.

Vlakbij, op ongeveer 25 minuten rijden, ligt Nationaal Park De Biesbosch, een prachtig en uniek  natuurgebied met een grote diversiteit aan flora en fauna. Genieten op het water, wandelen of fietsen: er is voor ieder wat wils. Wil je de kinderen een plezier doen, ga dan naar de populaire Efteling, gelegen op een half uur rijden van de campings Zuid Nederland. Willen jullie België bezoeken? Breng dan eens een bezoek aan de historische stad Antwerpen, dat op ongeveer 60 kilometer van Vakantiepark Capfun Linberg Park ligt.

Deze 5-sterrencamping in het Zuiden van Nederland heeft alles wat jullie zoeken in een vakantiepark en meer.

 

De 4-sterrencamping Vakantiepark Capfun Rakelbos is de camping in Zuid Nederland die gelegen is tussen de typisch Brabantse steden Eindhoven en Tilburg.

De camping wordt omringd door mooie natuurgebieden zoals de Oirschotse Heide, De Mortelen, Landgoed Baest, Landschotse Heide, Spreeuwelsde Heide, Neterselse Heide, Kuikeindse Heide en De Kampina. Mochten jullie graag wandelen en fietsen dan ben je in deze omgeving aan het juiste adres.

Dorpen als Oisterwijk, Oirschot, Bladel, Reusel, Hapert, Eersel en Hilvarenbeek zijn de moeite van het bezoeken waard. Naast de weekmarkten is er ook een aantrekkelijk winkelaanbod.

De nabij gelegen grote steden Tilburg, Eindhoven of ’s-Hertogenbosch bieden een attractief centrum waar je prima kunt winkelen, maar waar ook voldoende vermaak te vinden is in de vorm van een terras, restaurant of musea.

In de landelijke omgeving vind je diverse boerenbedrijven die leuke activiteiten bieden, zoals boerengolf, koe kroelen, huifkartochten, kaarsen maken, ezel wandelen, solex tour of kaas maken.

Willen jullie een leuk pretpark of een dierentuin bezoeken? Dan mogen jullie de Efteling of de Beekse Bergen in de buurt van deze camping in Zuid Nederland niet overslaan.

Zijn jullie al overtuigd om jullie vakantie te vieren op één van de campings in Zuid Nederland?

 


Dit is de lijst van Onze campings in het Zuiden van Nederland

moyenne 8.7 Camping Linberg Park

Brabant
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 1
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 2
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 3
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 4
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 5
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 6
Habana Top TV 4 personen
Vanaf
€ 316 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug
moyenne 8.4 Camping Rakelbos

Brabant
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 1
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 2
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 3
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 4
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 5
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 6
Habana Top TV 4 personen
Vanaf
€ 306 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug