Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings

Op zoek naar een gezellige familiecamping in Zeeland? Bij Capfun ben je aan het goede adres. Op het levende schiereiland Walcheren in Zeeland vind je de leukste camping voor een vakantie met kinderen! In Zeeland is er genoeg te doen tijdens de vakantie! Dichtbij zee met vele watersportactiviteiten, het bezoeken van leuke steden en dorpjes, genieten van de zeeuwe lucht. Op de campings van Capfun vind je comfortabele accommodaties, animatie voor het hele gezien, overdekte zwembaden en veel speelplezier. 
 
 
Waterplezier op de Capfun camping in Zeeland
Capfun campings staan bekend om hun gave waterparken en glijbanen. Ook bij Capfun de Pekelinge ontbreekt dit niet! Twee zwembaden, een spraypark en gave glijbanen maken dat je oneindig kunt spetteren. Verder bevindt de camping zich aan de prachtige kust van Zeeland, waar je kunt genieten van lange wandelingen op het strand en verfrissende duiken in de zee. Bovendien zijn er speciale strandgedeeltes voor zowel honden als hondenvrije zones, zodat je je trouwe viervoeter kunt meenemen voor een onbezorgde vakantie aan zee.
 
Onze faciliteiten
Op Capfun de Pekelinge is er voor jong en oud van alles te beleven. Van indoorspeeltuin tot klimwand, pumptrack en natuurlijk waterpark, hier kunnen jullie oneindig spelen en spetteren. Voor de avonturiers is er in de buurt van de camping een fantastisch mountainbikeparcours om te verkennen!
 
Natuur en wandelroutes
Capfun De Pekelinge ligt te midden van een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door uitgestrekte duinen en gezellige dorpjes. Verken de vele wandel- en fietsroutes. Van de weelderige bossen van Boswachterij Westerschouwen tot de rustige waterwegen van het Veerse Meer, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken voor natuurliefhebbers.
 
 

Onze campings in Zeeland

moyenne 8.8 Camping De Pekelinge

Zeeland
Camping De Pekelinge, Camping Zeeland
Toercaravan 4 personen
Vanaf
345 per week

Gelegen in het mooie Zeeland, vlakbij de zee.Version de la page en cache du 16/06/2024 06:43:58