Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement
De Vienne departement, gelegen in de regio Nouvelle-Aquitaine, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, heerlijke gastronomie en prachtige landschappen. Als u verblijft op de camping Capfun La Rivière in Valence-en-Poitou, kunt u gemakkelijk de 5 mooiste plaatsen om te bezoeken verkennen, elk op minder dan 30 minuten rijden.

De eerste plaats om te bezoeken is de middeleeuwse stad Poitiers, vol met geplaveide straten, vakwerkhuizen en prachtige romaanse kerken. Mis niet de kathedraal Saint-Pierre en de doopkapel Saint-Jean, twee van de beroemdste monumenten van de stad.

De pittoreske stad Chauvigny is bekend om zijn vijf middeleeuwse kastelen, waaronder het kasteel van Gouzon, dat een adembenemend uitzicht biedt op de stad en de omliggende vallei.

De derde plaats om te bezoeken is Futuroscope. Dit futuristische themapark biedt geavanceerde attracties, verbazingwekkende shows en interactieve tentoonstellingen voor het hele gezin.

U kunt ook de stad Montmorillon bezoeken, bekend om zijn goed bewaard gebleven middeleeuwse centrum, oude kerken en middeleeuwse bibliotheek. Mis het prachtige uitzicht vanaf het uitkijkpunt van de stad niet.

De laatste plaats om te bezoeken is de stad La Roche-Posay, beroemd om zijn thermale baden en spa's. Deze stad is een ideale plek om te ontspannen en te herstellen.

Naast de historische wonderen staat de regio Vienne ook bekend om zijn heerlijke keuken. Lokale culinaire specialiteiten zijn onder meer Poitou-vlees, geitenkaas, macarons van Montmorillon en wijn uit de regio. De lokale markten verspreiden geuren van verse vruchten, knapperig brood en gerookte kaas, waardoor u een onvergetelijke culinaire ervaring krijgt.


Onze campings in

Camping La Rivière

Aquitanië -
Camping La Rivière, Camping Aquitanië

Mini Habana Duo Top Presta Placette 3 personen
Vanaf
182 per week


Version de la page en cache du 22/05/2024 21:11:06