Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement isère

De Isère, gelegen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, is een ideale vakantiebestemming voor wie op zoek is naar de natuurlijke schoonheid van Frankrijk te verkennen. Met zijn majestueuze bergen, groene valleien en charmante dorpjes is de Isère een onmisbare vakantiebestemming. Als u verblijft op een van de Capfun-campings - Camping Régnière in Villette d’Anthon, Camping Temps Libre in Bouge Chambalud en Camping Oursière in Villard de Lans - zijn hier vijf plaatsen die u absoluut binnen 30 minuten moet bezoeken.

De Vercors: Op slechts 20 minuten rijden van Camping Oursière in Villard de Lans, is het regionale natuurpark Vercors een spectaculaire plek voor natuurliefhebbers. Bezoekers kunnen wandelen, mountainbiken of klimmen in de bergen, of ontspannen bij een van de vele kristalheldere meren in de regio.

De middeleeuwse stad Crémieu: Op slechts 10 minuten rijden van Camping Régnière in Villette d'Anthon, is Crémieu een charmante stad die haar middeleeuwse erfgoed heeft weten te behouden. Met zijn geplaveide straatjes, oude stenen huizen en kasteel is Crémieu een ideale plek voor een romantische wandeling.

Het meer van Paladru: Op slechts 25 minuten rijden van Camping Temps Libre in Bouge Chambalud, is het meer van Paladru het op vier na grootste natuurlijke meer van Frankrijk. Bezoekers kunnen wandelen, kajakken of zwemmen in het kristalheldere water.

Het avonturenpark van Saint Pierre de Chartreuse: Op slechts 20 minuten rijden van Camping Oursière in Villard de Lans, biedt dit avonturenpark spanning en sensatie voor het hele gezin. Met hangbruggen, ziplines en touwbanen is het avonturenpark een leuke plek om een dag door te brengen.

Het kasteel van Sassenage: Op slechts 15 minuten rijden van Camping Régnière in Villette d’Anthon, is het kasteel van Sassenage een kasteel uit de 17e eeuw, omringd door een prachtig park. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen om de geschiedenis van deze plek te ontdekken.


Isère staat ook bekend om zijn culinaire specialiteiten en biedt een verscheidenheid aan traditionele gerechten. Gerechten op basis van kaas zoals fondue, raclette en tartiflette zijn erg populair in de regio, evenals vleesgerechten zoals gratin dauphinois of kip van Bresse. Tijdens het wandelen door de straten van de regio, kunt u de verleidelijke geuren van lokale specialiteiten zoals gesmolten kaas en gebakken aardappelen ruiken. Lokale markten bieden ook een grote verscheidenheid aan verse en lokale producten zoals fruit, groenten en kruiden.
Onze campings in Isère

moyenne 8.5 Camping La Régnière

Rhone-Alpen - Isère
Camping La Régnière, Camping Rhone-Alpen
Moon 2 personen
Vanaf
245 per week
moyenne 7.9 Camping Le Temps Libre

Rhone-Alpen - Isère
Camping Le Temps Libre, Camping Rhone-Alpen
Moon 2 personen
Vanaf
231 per week
Régnière : Maisons dans les arbres

Rhone-Alpen - Isère
Régnière : Maisons dans les arbres, Camping Rhone-Alpen

Moon 2 personen
Vanaf
245 per week
Residence Couleurs Soleil

Rhone-Alpen - Isère
Residence Couleurs Soleil, Camping Rhone-Alpen

tweekamerappartement 5 personen
Vanaf
931 per week
moyenne 9.3 Camping L'Oursière

Rhone-Alpen - Isère
Camping L'Oursière, Camping Rhone-Alpen
Habana Top TV 4 personen
Vanaf
589.05 per week

Version de la page en cache du 22/02/2024 09:25:52