Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement
De Rhône is een regio in Frankrijk die barst van de historische bezienswaardigheden, natuurlijke landschappen en heerlijke culinaire specialiteiten. Als je deze regio wilt ontdekken, is er geen betere uitvalsbasis dan de camping Capfun Les Portes du Beaujolais in Anse, die in de buurt ligt van verschillende van de mooiste plekken om te bezoeken.

De eerste niet-te-missen plek om te bezoeken is het middeleeuwse dorpje Oingt. Oingt is een klein dorpje op een heuveltop met een panoramisch uitzicht over de vallei van de Saône. Met zijn geplaveide straten, stenen huizen en wachttorens is Oingt een echt middeleeuws juweeltje.

De tweede plek om te bezoeken is het dorpje Ternand. Dit op een heuvel gelegen dorpje biedt een adembenemend uitzicht op het omringende platteland. De stad heeft ook een middeleeuwse kerk en stenen huizen uit de 16e eeuw.

De derde niet-te-missen plek om te bezoeken is het kasteel van Montmelas, dat in de 17e eeuw werd gebouwd en een spectaculair uitzicht biedt over de vallei van de Saône. Het kasteel is open voor publieke rondleidingen.

De vierde plek om te bezoeken is de stad Lyon. Lyon is de op één na grootste stad van Frankrijk na Parijs en biedt een ongelooflijke culturele rijkdom. Je kunt de oude binnenstad van Lyon bezoeken, de basiliek Notre-Dame de Fourvière of het museum voor Schone Kunsten van Lyon.

Ten slotte is de vijfde niet-te-missen plek om te bezoeken het regionale natuurpark Pilat. Dit beschermde natuurgebied biedt prachtige uitzichten over de bergen en heuvels van de Rhône-regio.

Naast de natuurlijke bezienswaardigheden is de Rhône-regio ook beroemd om zijn culinaire specialiteiten, zoals de kaas Saint-Marcellin, de Lyon-worst en de Beaujolais, de beroemde wijn uit de regio. Op lokale markten kun je de verleidelijke geuren van deze culinaire specialiteiten ruiken.Onze campings in

Les Portes du Beaujolais

Rhone-Alpen -
Les Portes du Beaujolais, Camping Rhone-Alpen

Chalet TV 4 personen
Vanaf
224 per week

Gelegen op 30 minuten van het centrum van Lyon.Version de la page en cache du 20/07/2024 21:06:46