Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement côtes d'armor
De Côte d’Armor is een regio in Bretagne vol prachtige bezienswaardigheden om te bezoeken. Als je verblijft op camping Capfun Château de Galinée in Saint Cast Le Guildo, kun je gemakkelijk deze ongelooflijke plaatsen verkennen, elk op minder dan 30 minuten rijden.

De eerste must-see plaats is Fort La Latte. Dit indrukwekkende kasteel uit de veertiende eeuw, gelegen op een klif met uitzicht op de zee, biedt een adembenemend uitzicht en een interessant bezoek voor het hele gezin.

De tweede plaats is de middeleeuwse stad Dinan. Je kunt wandelen door de geplaveide straten en de vakwerkhuizen bewonderen. Mis de Tour de l'Horloge, het kasteel en de Basilique Saint-Sauveur niet.

De derde plaats is het prachtige natuurreservaat Cap Fréhel. Dit schiereiland biedt spectaculaire kliffen, wandelpaden en zandstranden.

De vierde plaats is het strand van Saint-Cast-le-Guildo. Dit strand is ideaal om te zwemmen en voor watersportactiviteiten.

De vijfde plaats is de historische stad Saint-Malo. Deze versterkte stad biedt een prachtig uitzicht op zee, geplaveide straten, stadsmuren en ongelooflijke architectuur.

De Côte d’Armor staat ook bekend om zijn traditionele keuken, waaronder zeevruchten, Bretonse pannenkoeken en crêpes. De geur van verse zeevruchten, boter en warme crêpes begroet je in de vele lokale restaurants.


Onze campings in Côtes d'armor

Camping Château de Galinée

Bretagne - Côtes d'Armor
Camping Château de Galinée, Camping Bretagne

Mini Habana Duo Top TV 2/3 personen
Vanaf
308 per week

In Noord-Bretagne aan de Emerald CoastVersion de la page en cache du 15/04/2024 05:56:58