Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping


Campings in het Noorden van Nederland

Op zoek naar een camping in het Noorden van Nederland? 

Op alle Capfun campings in Noord Nederland staan genieten en waterpret voorop. Voor een vakantie waar je als kind altijd al van droomde!

Op Vakantiepark Capfun De Bongerd in Noord-Holland is er voor alle leeftijden waterpret te vinden. Je vindt er naast een speelvijver ook veel spetterplezier in het waterpark! Er zijn meerdere zwembaden, gave glijbanen waaronder de Spacebowl, een spetter- en spatbad, een Fonteinplein en het Roetsj-bad. Het overdekte gedeelte heeft een zwembad, waterspeeltuin en een fonteinplein.

De leukste camping met een overdekt zwembad in Drenthe is Vakantiepark Capfun De Fruithof. In het overdekte zwembad vind je een grote waterglijbaan van maar liefst 45 meter. Buiten zijn er 3 waterglijbanen, waaronder de Spacebowl. Voor de allerkleinsten is er een waterspeeltuin en een peuterbad. Wat zo bijzonder is aan het binnenzwembad; met mooi weer kan het dak open! Daarnaast is er op de camping ook nog een leuke zwemplas met zandstrand.
 

Animatie op de campings in Noord Nederland

Vakantiepark Capfun de Bongerd heeft een eigen professioneel animatieteam. De een is goed in sport en spel, de ander in show en zingen. De kinderen kunnen op een leuke manier bezig zijn met bijvoorbeeld knutselen, sporten, theater en nog veel meer! Schuimparty’s, aquabubbles en circus zijn maar enkele voorbeelden!

De leukste avonturen beleef je met Carabouille op Vakantiepark Capfun de Fruithof! Ze maakt er samen met het animatieteam een mooi feest van. Een vakantie met heel veel activiteiten, van een spetterende theatershow tot samen zwemmen en het doen van toffe spelletjes. Voor ieder wat wils, voor jong en oud.


Accommodaties op de campings Noord Nederland

Het aanbod van accommodaties is zeer ruim op de campings. Van studio's tot chalets tot stacaravans. Daarnaast kan er gekampeerd worden op ruime kampeerplaatsen.


Wat is er te doen in de buurt van de campings in Noord Nederland?

De Bongerd is een 5-sterren ANWB-camping in Noord Holland, aan zee gelegen en met in de buurt de leukste uitjes, waaronder Vlindorado in Waarland, het Zeeaquarium in Bergen aan Zee en het Jumpsquare trampolinepark in Heerhugowaard. Denk daarnaast ook aan Nationaal Park de Schoorlse Duinen. Dit park staat bekend om de breedste en hoogste duinen van Nederland. Schoorl staat bekend om zijn gezelligheid, terrasjes en restaurantjes. In het midden van het dorp vind je de klimduin, die voor kinderen absoluut het einde is.

Ook De Fruithof is gelegen in een prachtige omgeving. Voor kinderen is er volop vermaak in de buurt, zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen. Ook het centrum van Emmen biedt jullie in de zomermaanden een ruim aanbod aan de leukste uitjes. Op slechts 3 kilometer vinden jullie het dorpscentrum van Odoorn, een gezellig kenmerkend Drents dorp.


Kamperen in Nederland doe je het beste op één van de Capfun campings in Noord Nederland!moyenne 8.8 Camping Fruithof

Drenthe
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 1
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 2
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 3
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 4
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 5
 • Camping Fruithof, Camping Drenthe - 6
Chalet TV 4 personen
Vanaf
260 per week
moyenne 9.1 Camping De Bongerd

Noord-Holland
 • Camping De Bongerd, Camping Noord-Holland - 1
 • Camping De Bongerd, Camping Noord-Holland - 2
 • Camping De Bongerd, Camping Noord-Holland - 3
 • Camping De Bongerd, Camping Noord-Holland - 4
 • Camping De Bongerd, Camping Noord-Holland - 5
 • Camping De Bongerd, Camping Noord-Holland - 6
Studio TV 2 personen
Vanaf
363 per week
Terug naar de homepage