Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement loir et cher

Welkom in Loir-et-Cher, een regio rijk aan geschiedenis en cultuur, waar gastronomie en natuur overvloedig aanwezig zijn. Als u op zoek bent naar een ideale vakantieplek om te ontspannen en nieuwe horizonten te ontdekken, zult u niet teleurgesteld worden. Camping Capfun La Grenouillère in Suèvres is het perfecte startpunt om deze fascinerende regio te verkennen. Hier zijn de vijf beste plekken binnen 30 minuten van de camping die u een onvergetelijke ervaring zullen bieden.

Het Château de Chambord is een must-see. Dit majestueuze kasteel, gebouwd in de 16e eeuw, is het grootste kasteel van de Loire. U zult onder de indruk zijn van de architectuur en de fascinerende geschiedenis.

U mag de historische stad Blois niet missen! De stad is beroemd om zijn kasteel, maar u kunt ook pittoreske geplaveide straatjes, ambachtelijke winkels en restaurants ontdekken.

De ZooParc de Beauval herbergt duizenden dieren, waaronder reuzenpanda's, witte tijgers en leeuwen. U kunt ook genieten van een fantastische vogelshow en een boottocht maken.

De historische stad Vendôme is rijk aan monumenten en musea, zoals de Abdij van de Heilige Drie-eenheid, de Saint-Martin-toren en het Vendôme-museum.

Het middeleeuwse dorp Lavardin staat bekend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk en is beroemd om zijn kasteel, kerk en geplaveide straatjes.

Naast deze fantastische plaatsen om te bezoeken, staat de regio ook bekend om zijn gastronomie. Culinaire specialiteiten van Loir-et-Cher zijn onder andere geitenkaas, rillons, wild, tarte tatin en natuurlijk wijn. U kunt deze gerechten en andere lokale specialiteiten proeven in de vele restaurants in de regio. Tijdens een wandeling door de straten van de regio kunt u ook de geuren van het platteland ruiken, waaronder lavendel, honing en lokale wijnen. Deze bedwelmende geuren geven u een voorproefje van de natuurlijke schoonheid van de regio.
Onze campings in Loir et cher

moyenne 8.3 Camping La Grenouillère

Centre-Val de Loire - Loir en Cher
Camping La Grenouillère, Camping Centre-Val de Loire
Moon 2 personen
Vanaf
231 per week

Gelegen in de Loire-vallei, een ideaal startpunt om de beroemde kastelen te bezoeken en te genieten van de vele natuur- en sportactiviteiten in de buurt!Version de la page en cache du 16/06/2024 07:27:13