Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement loire atlantique
Welkom in Loire-Atlantique, een departement van de regio Pays de la Loire, gelegen aan de westkust van Frankrijk. Deze regio is ideaal voor een campingvakantie, met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en activiteiten. De campings Capfun Camping Madrague in Pornic, Camping Armor Héol in Piriac sur Mer, Camping Chênaie in Pornic en Camping Eve in St Nazaire bieden u een perfecte uitvalsbasis om de natuurlijke schoonheid van de regio en de lokale culinaire specialiteiten te verkennen, op minder dan 30 minuten afstand.

Camping Madrague is ideaal gelegen om de rijkdommen van de stad te ontdekken. Pornic is een charmante badplaats met prachtige stranden en een middeleeuws kasteel aan zee. Mis de markt van Pornic niet, waar u lokale producten zoals verse zeevruchten en geitenkaas kunt vinden. De wandeling langs de haven is ook een aangename ervaring om de zeelucht en de geuren van de vissersboten te ruiken.

Camping Armor Héol ligt dicht bij het middeleeuwse stadje Guérande, bekend om zijn zoutpannen en zoutproductie. Guérande is een versterkte stad met smalle straatjes, stenen huizen en ambachtelijke winkels. Als u wilt genieten van natuurlijke landschappen, ga dan naar het strand van La Baule, een lange strook fijn zand omzoomd met dennenbomen en historische villa's. De geuren van de oceaan en het dennenbos zullen een onvergetelijke herinnering achterlaten.

Camping Chênaie ligt op enkele minuten rijden van de badplaats La Bernerie-en-Retz, met zijn vissershaven en familie strand. De lokale markt van La Bernerie-en-Retz biedt verse producten zoals oesters, mosselen en garnalen. Liefhebbers van zeevruchten zullen genieten van het proeven van vers gevangen schelpdieren. De zilte en mariene geuren van deze kustplaats zullen u eraan herinneren dat u op vakantie bent.

Camping Eve ligt dicht bij de havenstad Saint-Nazaire, bekend om zijn scheepsbouwgeschiedenis. Bezoek de Escal'Atlantic, een interactief maritiem museum gevestigd in een oud passagiersschip, om de geschiedenis van oceanografie en navigatie te ontdekken. Mis ook de markt van Saint-Nazaire niet, waar u lokale specialiteiten zoals Muscadet kunt kopen, een droge witte wijn geproduceerd in de regio. De geuren van de oceaan en lokale producten zullen u betoveren.

Tot slot moeten liefhebbers van gastronomie absoluut de culinaire specialiteiten van de regio proeven. Loire-Atlantique staat bekend om zijn zeevruchten, met name oesters en mosselen. Zuivelproducten zoals geitenkaas zijn ook populair. De regio staat ook bekend om zijn droge witte wijn, Muscadet, die perfect samengaat met zeevruchten.
Onze campings in Loire atlantique

Camping Armor Héol

Loirestreek - Loire Atlantique
Camping Armor Héol, Camping Loirestreek

Mini Habana Duo Top TV 3 personen
Vanaf
238 per week

Gelegen aan de wilde kust, op slechts 1200 meter van het strand, biedt de camping verhuur van stacaravans en chalets.

moyenne 8.4 Camping La Madrague

Loirestreek - Loire Atlantique
Camping La Madrague, Camping Loirestreek
Ingerichte tent zeezicht 4 personen
Vanaf
210 per week

Ontdek de verschillende kanten van Pornic in een onvergetelijke vakantie op de enige camping aan de rand van de oceaan: La Madrague!

Camping La Chênaie

Loirestreek - Loire Atlantique
Camping La Chênaie, Camping Loirestreek

Tent Coco Sweet 2/4 personen
Vanaf
182 per week

Gelegen op slechts 2,5 km van het strand. Ontdek de Atlantische Oceaan en mooie landschappen.

Camping L'Eve

Loirestreek - Loire Atlantique
Camping L'Eve, Camping Loirestreek

Mini Habana Duo Top Presta 3 personen
Vanaf
224 per week

Gelegen in Saint-Nazaire, tegenover de zee en met toegang tot het strand

Camping Etoile de Mer

Loirestreek - Loire Atlantique
Camping Etoile de Mer, Camping Loirestreek

Habana Top Presta 4 personen
Vanaf
623 per week
Camping Les Trois Chênes

Loirestreek - Loire Atlantique
Camping Les Trois Chênes, Camping Loirestreek

Habana TV 4 personen
Vanaf
331 per week


Version de la page en cache du 23/05/2024 06:52:10