Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
black_friday
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement lot et garonne
Lot-et-Garonne is een departement in het zuidwesten van Frankrijk, bekend om zijn groene heuvels, schilderachtige rivieren en middeleeuwse dorpjes. Op zoek naar een ontspannende en verrijkende vakantiebestemming? Dan is deze regio ideaal voor jou. Camping Capfun Camping Ullule in Tournon d'Agenais ligt op minder dan 30 minuten van de vijf mooiste plaatsen om te bezoeken.

Het middeleeuwse dorp Penne-d'Agenais ligt op een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht op de vallei van de Garonne. U kunt een kerk uit de 13e eeuw bezoeken en wandelen door geplaveide straatjes omzoomd met stenen huizen. Er zijn ook overblijfselen van een fort uit de 15e eeuw.

Het kasteel van Bonaguil wordt beschouwd als een van de mooiste kastelen van Frankrijk. Met zijn imposante torens, grachten en versterkingen is het het perfecte voorbeeld van middeleeuwse militaire architectuur.

Het dorp Pujols staat op de lijst van mooiste dorpen van Frankrijk. U kunt een kerk uit de 13e eeuw ontdekken, een middeleeuwse toren en een prachtig marktplein. Er is ook een adembenemend uitzicht op de vallei van de Garonne.

Het kasteel van Duras is een kasteel uit de 12e eeuw dat op een heuvel ligt en uitkijkt over de vallei van de Dropt. U kunt rijkelijk gedecoreerde zalen, Franse tuinen en stallen ontdekken.

Tot slot wordt de historische stad Villeneuve-sur-Lot doorkruist door de rivier de Lot en heeft veel monumenten om te ontdekken, zoals de Sainte-Catherine-kerk, de toren van Parijs en het Lafayette-plein.

Lot-et-Garonne staat ook bekend om zijn culinaire specialiteiten, zoals foie gras, confit de canard, pruimen uit Agen en Buzet-wijn. Lokale markten bieden ook een grote verscheidenheid aan verse producten zoals lokale groenten, fruit en kaas. Bij een bezoek aan deze regio kunt u ook genieten van typische geuren van het Franse platteland, zoals de geur van zonnebloemvelden, wijngaarden en boomgaarden. U kunt ook de delicate geuren ruiken van lokale markten en restaurants die traditionele gerechten bereiden op basis van verse ingrediënten.


Onze campings in Lot et garonne

moyenne 9.1 Camping Ullule

Aquitanië - Lot en Garonne
  • Camping Ullule, Camping Aquitanië - 1
  • Camping Ullule, Camping Aquitanië - 2
  • Camping Ullule, Camping Aquitanië - 3
  • Camping Ullule, Camping Aquitanië - 4
  • Camping Ullule, Camping Aquitanië - 5
  • Camping Ullule, Camping Aquitanië - 6
Mini Habana Duo Top Presta 2/3 personen
Vanaf
189 per week

Version de la page en cache du 04/12/2023 07:11:21