Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings
Departement haute savoie
Hoog-Savoie is een droombestemming voor natuurliefhebbers, geschiedenisliefhebbers en cultuurliefhebbers. Met zijn majestueuze bergen, kristalheldere meren en pittoreske dorpjes is deze Franse regio een ideale vakantiebestemming voor bezoekers van alle leeftijden. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie in de Hoog-Savoie, zijn hier de vijf plaatsen die je niet mag missen, allemaal op minder dan 30 minuten van Camping Plan du Fernuy in La Clusaz.

De Col des Aravis is een onmisbare doorgang voor alle natuurliefhebbers. Met zijn adembenemende landschappen en kronkelende wegen door de bergen is de Col des Aravis de ideale plek voor een wandeling, fietstocht of autorit.

Het meer van Annecy is het op één na grootste natuurlijke meer van Frankrijk en biedt spectaculaire uitzichten op de omringende bergen. In de zomer kunt u genieten van zwemmen, zeilen of vissen. Het meer is ook een plek om te wandelen en te ontspannen.

Het kasteel van Menthon-Saint-Bernard is een juweel van de Savoyaardse geschiedenis, gelegen op een uitzonderlijke locatie aan de oevers van het meer van Annecy. Dit middeleeuwse fort uit de 13e eeuw is nu opengesteld voor bezoekers die er de geschiedenis en de vele schatten kunnen ontdekken.

Het Plateau de Beauregard is een onmisbare plek voor wandelingen en wandelingen voor alle natuurliefhebbers. Op slechts 15 minuten van camping Plan du Fernuy biedt deze locatie adembenemende landschappen van de omringende bergen.

Het dorp Talloires, gelegen aan de oevers van het meer van Annecy, is een charmante en historische plek die een bezoek waard is. Met zijn pittoreske straatjes, oude huizen en Romaanse kerk biedt Talloires een echte onderdompeling in het Savoyaardse leven van weleer.

Tot slot biedt de Hoog-Savoie een unieke culinaire ervaring. Lokale specialiteiten zijn onder meer de tartiflette, een smakelijke gratin van aardappelen en kaas, evenals raclette en fondue savoyarde, traditionele gerechten op basis van gesmolten kaas. Lokale vleeswaren zoals koolworst, diots en gerookte ham zijn ook erg populair. Als je door de steden en dorpen van de Hoog-Savoie wandelt, kun je de heerlijke geuren niet missen die in de lucht hangen. De frisse geuren van bergweiden, naaldbossen en weilanden zullen je omhullen en je meteen naar een andere wereld transporteren. Ambachtelijke gebakjes en chocolaatjes zijn ook een specialiteit van de regio en vormen de perfecte keuze voor een zoete snack.
Onze campings in Haute savoie

moyenne 9 Camping Le Plan du Fernuy

Rhone-Alpen - Haute Savoie
 • Camping Le Plan du Fernuy, Camping Rhone-Alpen - 1
 • Camping Le Plan du Fernuy, Camping Rhone-Alpen - 2
 • Camping Le Plan du Fernuy, Camping Rhone-Alpen - 3
 • Camping Le Plan du Fernuy, Camping Rhone-Alpen - 4
 • Camping Le Plan du Fernuy, Camping Rhone-Alpen - 5
 • Camping Le Plan du Fernuy, Camping Rhone-Alpen - 6
Moon TV 2/3 personen
Vanaf
245 per week
Residence Morzine

Rhone-Alpen - Haute Savoie
 • Residence Morzine, Camping Rhone-Alpen - 1
 • Residence Morzine, Camping Rhone-Alpen - 2
 • Residence Morzine, Camping Rhone-Alpen - 3
 • Residence Morzine, Camping Rhone-Alpen - 4
 • Residence Morzine, Camping Rhone-Alpen - 5
 • Residence Morzine, Camping Rhone-Alpen - 6

Tweekamerappartement 4 personen
Vanaf
336 per week

Version de la page en cache du 30/09/2023 07:24:18