Zoek & Boek

Duur van uw vakantie :

Dutchbox camping
Capfun, de specialist in kwaliteitscampings

Campings in Brabant
Zoeken jullie een leuke camping in Brabant? Er zijn twee Capfun campings in Noord Brabant. Vakantiepark Capfun Rakelbos is een mooi gelegen 5 sterren vakantiepark met veel faciliteiten. Zoeken jullie een camping met animatie? Zoeken jullie een natuurcamping in Brabant? Gelegen tussen Tilburg en Eindhoven en op steenworp afstand van de Belgische grens? Verder ligt in Brabant tevens Vakantiepark Capfun Linberg Park in het nabijgelegen pittoreske dorpje Molenschot in de gemeente Gilze en Rijen. Op ongeveer 20 minuten rijden liggen de gezellige steden Breda en Tilburg.

Zwemplezier op de Capfun camping Brabant
Bij Vakantiepark Capfun Rakelbos kunnen jullie lekker zwemmen. Wat dachten jullie van zwemmen in een verwarmd openluchtzwembad? De kinderen kunnen daarnaast lekker spetteren in een verwarmd openlucht kinderbad. Nieuwe aanwinst op de camping is de sensationele glijbaan de Spacebowl met Double-slide! Durf jij hiervan af te glijden? Op deze camping met zwembad zijn beide baden verwarmd door zonnecollectoren. Zwemmen in de ‘grote' recreatievijver van ruim 18.000 m² is ook mogelijk, maar is wel op eigen risico.

Op Vakantiepark Linberg Park is de Splash Lagoon, het uitgebreide zwemparadijs met diverse glijbanen waaronder eentje waar jullie met het hele gezin vanaf kunnen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een mooi ondiep peuterbad.

Onze faciliteiten op een rijtje

Vakantiepark Capfun Rakelbos
Vakantiepark Capfun Rakelbos is voorzien van heel veel faciliteiten voor jong en oud. Er is een kantine met sfeervolle bar waar jullie kunnen poolen, darten en biljarten. Jullie kunnen hier genieten van een hapje en een drankje. Op deze ANWB-camping in Brabant vinden jullie verder ook heel veel leuke faciliteiten voor kinderen zoals een airtrampoline, grote speeltuin en een outdoor trampolinepark.

Niet alleen voor kleine kinderen is er veel te beleven. Op deze camping is ook voor de jongeren genoeg te doen. Wat is er belangrijker dan lekker chillen met nieuwe vrienden? Dat kan in de aanwezige jeugdkantine. Er zijn lekkere banken, een flipperkast, boksbal en fotoplay aanwezig. De jongens en meiden kunnen er muziek luisteren of gamen op een groot scherm. Op deze camping voor jongeren zijn er verder op het recreatieveld:
 • een kabelbaan
 • een Skateramp voor skeeleren en skateboarden
 • Grote voetbalboarding (28x16 meter)
Op dit vakantiepark in Brabant vinden jullie een Foodstore met terras, waar jullie kunnen genieten van een kopje koffie of cappuccino tot aan heerlijke snacks zoals friet, broodjes en schotels. Ook voor een lekker ijsje of een milkshake kunnen jullie hier terecht.
De overige faciliteiten op deze Capfun camping:
 • Jeu de boules baan
 • Een groot recreatie / animatie veld met kunstgras waar men onder andere kan voetballen, basketballen en hockeyen
Voor jong en oud worden er tal van activiteiten georganiseerd. Rakel en Rakelien, de mascottes van Vakantiepark Rakelbos wonen samen in een warm konijnenholletje op de camping. In de zomer doen ze allerlei leuke dingen met de kinderen op de camping. Meedoen aan de activiteiten van het animatieteam is afhankelijk van beschikbaarheid. 

Vakantiepark Capfun Linberg Park
Bij Vakantiepark Capfun Linberg Park zijn er naast Kids Wonderland, Splash Lagoon en Linny & Berry Adventure Minigolf ook nog andere dagelijkse activiteiten. Elk weekend vanaf Pasen en tijdens het hoogseizoen is er een professioneel animatieteam aanwezig. Er worden dan dagelijks activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Voorbeelden van activiteiten die kunnen worden georganiseerd, zijn Waterpolo, Minivoetbal, Laserschieten of Zeskamp.
 
Op deze kindercamping is er De Kidsclub voor de allerkleinsten. Bij de Kidsclub kunnen de jongste kinderen plezier maken tijdens het knutselen en tekenen. Daarnaast is er de kinderdisco waar ze na afloop van de activiteit lekker kunnen dansen.
Voor volwassenen wordt er regelmatig een muziekavond of biljart- en/of darttoernooien georganiseerd. Er worden daarnaast leuke uitjes buiten het park verzorgd. Je kunt bijvoorbeeld een keer mee gaan vissen of wat dachten jullie van een wandel- of fietstocht?
 
De overige faciliteiten op Vakantiepark Capfun Linberg Park:
 • Receptie
 • Wasserette
 • Plaza Café
 • Snackbar
 • Campingwinkel
 • Kids Club
 • Speeltuintjes
 • Mini voetbalveldjes
 • Kids Wonderland
 • Tiki Bar (buitenbar)
 • Wifi
Wat is er te doen buiten de campings in Brabant?
Vakantiepark Capfun Rakelbos ligt in een prachtige omgeving, omringd door vele bezienswaardigheden en mooie natuurgebieden zoals de Oirschotse Heide, De Mortelen, Landgoed Baest, Landschotse Heide, Spreeuwelsde Heide, Neterselse Heide, Kuikeindse Heide en de Kampina. In de toekomst onderdeel van ‘Het Groene Woud’. Een gebied dat erg geschikt is voor wandelen en fietsen. De leukste uitjes voor kinderen in de omgeving zijn De Efteling, Beekse Bergen, diverse binnen- en buitenspeelmogelijkheden. Ga ook eens met de kinderen naar een van de boerenbedrijven in de omgeving voor onder andere een potje boerengolf, een huifkartocht, koe kroelen of met een ezel wandelen. Kortom, jullie zullen je niet vervelen op deze natuurcamping in Brabant.

Vakantiepark Capfun Linberg Park is gelegen in een rustige agrarische en bosrijke omgeving. Deze omgeving is heel geschikt voor fiets- of wandeltochten. Maar op 25 minuten rijden staat u midden in de natuur van Nationaal Park de Biesbosch. Het grootste zoetwatergetijden gebied van Nederland met zijn prachtige kreken en mooie natuur.
In Molenschot worden in de zomer de Sint Anna feesten gehouden. In juli zijn er diverse kermisattracties te vinden. Daarnaast is er een grote jaarmarkt met gezellige terrasjes en livemuziek. Willen jullie met de kinderen wat doen in de buurt? In de nabijheid van dit vakantiepark in Brabant is genoeg te beleven. Denk aan het Bakkerijmuseum of het Speelgoedmuseum ‘Op Stelten’. Wat meer over de historie vinden jullie in het Oorlogsmuseum Overloon of het Brabants Museum Oud Oosterhout. Het Natuurmuseum in Tilburg is zeker geschikt voor een familie-uitstapje. Willen jullie echt iets ludieks? Ga dan naar Kamelenmelkerij Smits. Er worden excursies of groepssafari’s georganiseerd die uitermate geschikt zijn voor familie-uitjes.

Ruim aanbod van chalets, vakantiehuizen en bungalows op de camping in Brabant?
Bij de Capfun campings in Brabant kunt u kiezen uit een ruim aanbod accommodaties wanneer jullie graag iets meer luxe en comfort wensen tijdens jullie vakantie. Het aanbod van accommodaties is zeer gevarieerd. Gaan jullie voor een vakantiehuis, chalet of toch voor een bungalow? Er is altijd een geschikte accommodatie voor jullie.  
Lekker ontspannen, spetteren, spelletjes spelen en van elkaar genieten doen jullie op één van de Capfun vakantieparken in Brabant. Reserveer snel een van de vele accommodaties!

Tip:

Camping in Brabant met overdekt speelplezier voor kinderen?
Vakantiepark Capfun Linberg Park is zeer geschikt voor kinderen voor oneindig veel speelplezier. Is het een dagje wat minder weer en wil je toch een unieke dag met de kinderen beleven? In Kids Wonderland, de indoor speeltuin van de camping, zullen ze zich zeker niet vervelen!  Alle gasten met een verblijf in een huuraccommodatie hebben gratis toegang tot deze overdekte speeltuin van maar liefst 5000m²!
 
 Onze campings in Brabant

moyenne 8.7 Camping Linberg Park

Brabant
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 1
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 2
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 3
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 4
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 5
 • Camping Linberg Park, Camping Brabant - 6
Habana Top TV 4 personen
Vanaf
€ 316 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug
Camping Ponderosa

Brabant
 • Camping Ponderosa, Camping Brabant - 1
 • Camping Ponderosa, Camping Brabant - 2
 • Camping Ponderosa, Camping Brabant - 3
 • Camping Ponderosa, Camping Brabant - 4
 • Camping Ponderosa, Camping Brabant - 5
 • Camping Ponderosa, Camping Brabant - 6

Habana Top TV 4 personen
Vanaf
€ 288 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug
moyenne 8.4 Camping Rakelbos

Brabant
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 1
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 2
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 3
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 4
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 5
 • Camping Rakelbos, Camping Brabant - 6
Habana Top TV 4 personen
Vanaf
€ 306 per week
Relaxaanbieding: we betalen u per direct 100% terug

Version de la page en cache du 17/01/2022 09:58:55